Zależy, który, bo ten z lewej to dla mnie połączenie Satosza i Ryo, a ten drugi to jakaś podróba lider-sama fejsa Kaoru z Dega xD
ST l 昌史 addict
Z lewej jest Kozi były gitarzysta Malice Mizer [z prawej nie wiem, ale szczerze mówiąc mało mnie to interesuje XD] i miałam lekkiego mind-fucka jak zobaczyłam to zdjęcie... pierwsze jakie widziałam bez makijażu i już miałam wątpliwości czy to on XD
Ale moje przypuszczenia, że Kozi jest przystojny okazały się prawdziwe jak znalazłam więcej zdjęć XD
Lol jestem teraz w Berlinie, byłam dzisiaj (ok już prawie druga więc wczoraj xD) na takim przesłuchaniu do jakiejś wytwórni kpopowej (nie wiem, czy się orientujecie o czym mówię ale mniejsza z tym xD) i tak czekam w kolejce, rozglądam się po ludziach i co? Dziewczyna z koszulką Giru xD Już normalnie miałam ochotę do niej podejść i zagadać ale uznałam że w sumie to jednak nie. Ale i tak miałam zaciesz, czułam, że to taki swój człowiek xDD
ST l 昌史 addict
O jaaaaaa 8D
Mogłaś jej zrobić zdjęcie z zaskoczenia, ludzie w Berlinie na to nie zwracają uwagi, wiem co mówię! XD
Haha po co mi jej zdjęcie? xD A tak poza tym, to mam wrażenie, że widziałam ją na tumblrze, bo przypominała mi jedną taką lasię, która robiła całkiem niezły cosplay Satosza.
ST l 昌史 addict
Żeby mi pokazać? XD
Poszukaj jej na tumblrze, chętnie zobaczę 8D
Dream zna wszystkich XDDD
Bitch please, swego czasu wiedziałam wszystko o Giru, więc ludzi też kojarzyć musiałam, kiedy mieli z nimi coś wspólnego xDD"
I tak najlepsza była moja konkurentka w byciu największym fanem Shuu, ale wygrała, bo ja bym nawet nie chciała kogoś fangirlować w takim stopniu xD
http://xreizero.tumblr.com to jest lasia cosplajująca Satosza (trochę stron do tyłu, bo teraz wygląda trochę inaczej), a to http://youwillthinkweirdlyofme.tumblr.com koleżanka od fangirlowania Shuu.
a tak na marginesie: oto cóż znalazłam na jednym z tych blogów > http://24.media.tumblr.com/tumblr_lkt4r … o1_500.jpg aż się poryczałam ze śmiechu. ;3
Aaa, chyba, że tak xD" Ja już pozwolę sobie nie komentować ujęcia, i tak wszyscy wiedzą, co o nim myślę :3
ST l 昌史 addict
Po przejrzeniu wszystkich tematów, ten chyba będzie najbardziej odpowiedni.
Co myślicie o zawieszeniu działalności Versailles?
Większość z was pewnie nawet ich nie słucha, prawda?
Właśnie, też byłam ciekawa. Przy okazji, myślałam o zrobieniu działu na inne zespoły, ale czy ktokolwiek zakładał by tam o nich tematy?
Wracając do twojego pytania - to prawda, nie słucham ich, ale kiedyś tam miałam okazję zapoznać się z jedną płytą, nawet niezłe, ale nie mój gust. Przede wszystkim, byłam bardzo zaskoczona, bo mimo że nie śledzę ich kariery, to wydaje mi się, że wcale nie zapowiadało się na zawieszenie działalności o.O Mieli tam jakąś rocznicę, jakiś album wydali, nie? Poza tym, wydawało mi się, że to jeden z takich zespołów, który nie ma żadnych problemów, on tak sobie był i był i nagle nie ma. Po prostu szok. Ale ogólnie najbardziej zaciekawiła mnie reakcja fanów. Spodziewałam się wielkiego ryku i dramy, np gdyby to był DEG to przecież jezu, co by się na tym świecie nie działo. A jednak fani Versailles udowodnili, że są jednym z najlepszych fandomów - przynajmniej ci, których reakcję widziałam. Wydaje mi się, że przyjęli to ze spokojem, przede wszystkim z jakimś dystansem i nie samolubnie, że 'o boże zabrali nam zespół co my teraz zrobimy" tylko raczej "oby im to wyszło na dobre i wrócili z nową porcją energii". Tu jestem pod wrażeniem.
ST l 昌史 addict
Mogę z czystym sumieniem powiedzieć Ci, że każdy fan Versailles bardzo to przeżył, tym bardziej, że było to bardzo niespodziewane. W tym roku obchodzili piątą rocznicę działalności, mieli plany na kolejną trasę, tak strasznie zaskoczyli wszystkich tą wiadomością. Bardzo dziękują nam za wsparcie i mówią, że przerwa jest im potrzebna, żeby mogli rozwinąć się indywidualnie. Każda wiadomość od nich brzmiała bardziej jak disband, nie wspomnieli ani słowem o tym, że wrócą.
Ogólnie fandom Versailles jest bardzo zgrany, a polski ST bardzo dobrze pracuję i jest chyba jednym z najlepszych w Europie z tego co słyszałam. Fani nie histeryzują (chociaż są wyjątki >.>), bo szanują decyzję zespołu.
Tylko każdy boi się tego, że już nie wrócą, a to jest bardzo możliwe... mnie samej bardzo z tym ciężko, ale powoli przyzwyczajam się do tego co się dzieje.
Zmienię temat na przemyślenia egzystencjalne. Po prostu muszę komuś o tym napisać. Im więcej słucham/oglądam/czytam rzeczy japońskich w tym większego doła wpadam. Czuję się zniewolona w polskiej rzeczywistości. Irytuje mnie nietolerancja naszych rodaków. I ta polska szarość. Chciałam napisać więcej, ale z tego wszystkiego brak mi weny. A pewnie jedną z przyczyn takiego stanu jest brak znajomych w moim wieku interesujących się Japonią. Też tak macie?
EDIT:
Jeszcze wkurza mnie to, że większość Polaków przejmując się tym co powiedzą inni ludzi nie wyraża siebie w ubiorze czy też zainteresowaniach.
Ostatnio edytowany przez Tova (2012-08-30 17:04:01)
ALARM, RADIO ALARM TRĄBI, KAŻĄ SMAROWAĆ SIĘ MAŚCIĄ NA ZOMBIE!